Zimní halové turnaje - oblast

Mladší žáci:

Nezúčastnili se z důvodu covidových opatření.

Mladší žačky

Po stoprocentní podzimní části, byly naděje na postup velké. Svinov, druhý tým pozdimu, ale dokázal oba vzájemné zápasy vyhrát, takže postup na ZHM ČR patří jemu.

více zde ... Mladší žačky/Zimní halová sezóna 2022

Starší žáci

Absolvovali pouze druhý turnaj, který vyhrali, ale pro postup byl povinností odehrát oba kval. turnaje, a proto postup náležel TJ Chropyni. Středočeská oblast ovšem nevyslala na Zimní halové mistrovství ČR svého zástupce a jako první možný náhradník jsme nabídku porovnat se s nejlepšími přiajli a nebudeme chybět v Rokycanech už tuto sobotu!

více zde ... Starší žáci/Zimní halová sezóna 2022

Starší žačky

Tak jako u mladších žaček byly největším soupeřem dívky ze Svinova. Zde to bylo ještě napínavější, neboť rozhodovala vzájemná utkání z obou turnajů a protože každý tým jednou vyhrál a prohrál, rozhodlo skóre z těchto zápasů. Plus 5. To byl výsledek, který zaručil místenku pro Studénku na ZHM ČR v Litvínově!

více zde ... Staší žačky/Zimní halová sezóna 2022

Dorostenci

Kluci v podzimní části sezóny dvakrát podlehli Staré Vsi, ale z 9 turnajových zápasů jen jednou remizovali a zbylé vyhráli. Po těchto výsledcích zaslouženě pojedou reprezentovat severomoravskou oblast do Mostu!

více zde ... Dorostenci/Zimní halová sezóna 2022

Ženy

Finále ČP! Čtvrfinále i semifinále se odehrálo v nedalekém Pustějově a holky využily známeho prostědí. Obě kola zakončily na 2. postupové příčce za suverení Dobruškou.

více zde ... Ženy/Zimní halová sezóna 2022

Muži

České poháru se naši muži nezúčastnili z důvodu covidových opatření. V rámci oblasti dokázali vyhrát Zimní halový pohár ve Staré Vsi.

|